18-22.nap

 2011.02.22. 22:41

Jójó, blogot kissé elhanyagolva összevonom itt a napokat. Ennek a fő oka egyébként az, hogy nem történt semmi érdemleges. Tudjátok "ne szólj semmit, ha nem tudsz javítani a csenden".

Címszavakban: ingázás, regattás munka, "kötelező" olvasmány egy másik leendő melóhoz, és ingázás ismét. Utóbbi azért talán mégiscsak érdemel néhány mondatot: fősulis koromban teljesen természetes volt ez a jövök-megyek sporttáskákkal meg kajásdobozokkal, most azonban kissé frusztrál a dolog. Kezdve onnan, hogy kiürítettem a lakásomból az elmúlt több mint négy évet, és különböző helyekre leparkoltam. A kocsim persze még tele van mindenféle cuccokkal, s mivel az új kéró még nincsen kész, addig a tárolóba rakjuk a látszólag "ez most nem kell" dobozokat, amiből persze tutibiztos, hogy majd éppen holnap már sürgősen kell valami. Nem beszélve ugye a már említett sporttáskámról, amibe bepakoltam négy napra való cuccot pénteken is, kitalálva nagyjából, hogy majd mit lesz kedvem felvenni. Hurrá. Mondjuk, egyrészt praktikus is, mert baromira nem kell fél órát a szekrény előtt állnom, hogy "húúú, de mit vegyek fel?", mert van nálam két farmer meg négy póló- nem mondhatni, hogy a variációk széles tárháza. Na, de erről ennyit.

Egyébként tartva magam a blog eredeti rendeltetéséhez, azért annyit elmondhatok: eltelt egy újabb hét, megbánás csírája sem mutatkozik bennem. Sőt. Örülök, hogy megnyitva magam előtt az utat, lehetőségem nyílik csomó új dolgot kipróbálni, megtanulni. És ez tök komoly. Őszintén csak ajánlani tudom :-))

Címkék: munka pakol regatta ingázik

A bejegyzés trackback címe:

https://c-terv.blog.hu/api/trackback/id/tr302681945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása