Tizenötödik nap

 2011.02.15. 23:19

Munkás. Minden szempontból. A változatosság kedvéért cipekedés, költözködés, de most éppen Veszprémből Budapestre. De ez mindegy is, lényeg, hogy ismét volt egy munkamegbeszélés, nagyon, de nagyon érdekes feladat a láthatáron. Tetszik, mert új, mert lehet, sőt kell tanulni hozzá, és erre most vágyom.

Azért az igazsághoz hozzátartozik: fáradt vagyok. Az elmúlt két hétben legalább annyit jöttem, mentem, mintha dolgoztam volna, megspékelve költözködéssel, betegséggel, ami még mindig nem igazán tudott elmúlni. A forgatókönyvet az élet írja, ha most jönnek a lehetőségek akkor most kell kihasználni azokat. Az biztos, ha minden bejön, akkor alapos szervezésre lesz szükségem a napirendemet illetően. És ez most egyáltalán nem panasz.

Majd meglátjuk. Az biztos:szerda délelőtt meló :-))

Címkék: meló izgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://c-terv.blog.hu/api/trackback/id/tr922664263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása